Blog and case studies

Latest Article

The Lawns care home

The floor in the main communal areas at The Lawns, a family-run care home in Quedgley, Gloucestershire, was starting to look tired and the manager, Anna Carrier, was worried about infection control, hygiene and cleaning issues. The care home decided the floor needed to be replaced and need to consider a floor that retained the building’s originality and looked warm and homely. It also needed to make the residents feel at ease in their environment whilst also taking into consideration their sensitivity to odours and disruption.

02 April 2020

News

Altro: manufacturing update

As we enter a new week in the fight against Covid-19, I wanted to tell you about some manufacturing changes we’re making to support the need for new healthcare facilities.

01 April 2020